Juliette Verhaaren

Mijn naam is Juliette Verhaaren, 32 jaar en ik ga samen met mijn vriend vanaf februari ‘24 in het prachtige Rijswijk wonen, na twee jaar in Den Haag te hebben gewoond. Daar werk ik als bestuursadviseur van de bewindspersonen bij Ministerie van Justitie en Veiligheid. 

Ik ben al geruime tijd lid van de VVD en heb mij de afgelopen jaren in mijn oude woonplaats Utrecht ingezet in het bestuur van de VVD Utrecht op het gebied van communicatie en campagne en als campagnecoach voor de regio Utrecht. Daarnaast ben ik werkzaam geweest bij de gemeenteraadsfractie van de VVD en werkte ik enkele jaren in de Tweede Kamer bij de VVD-fractie. 

Als bestuurslid in de regio Zuid-Holland ga ik aan de slag met opleiding en training en dan specifiek met talentmanagement. Ik zie de zoektocht naar (nieuw) talent als een leuke uitdaging om er aan bij te dragen dat wij in de regio de beste mensen op de juiste plek krijgen, zowel in de verschillende commissies, besturen als op onze verkiezingslijsten. Wil je daar een keer verder met mij over praten? Stuur mij dan een mailtje via jhjmverhaaren@gmail.com.