Floor Vermeulen genomineerd als Beste Jonge Bestuurder van 2017

VVD-gedeputeerde Floor Vermeulen (Verkeer en vervoer) is genomineerd als Beste Jonge Bestuurder van 2017. Hij is een van de drie kandidaten in de verkiezing van tijdschrift Binnenlands Bestuur.

Vermeulen noemt de nominatie eervol: “Het is natuurlijk leuk als je door medebestuurders in Nederland wordt voorgedragen. Ik zie het vooral als een compliment voor het harde werk van alle ambtenaren op het Provinciehuis, en voor deze succesvolle coalitie. Vorig jaar was Zuid-Holland al genomineerd als Best Bestuurde decentrale overheid. Dit is daarop een mooi vervolg. Het laat zien dat we in onze provincie goed bezig zijn.”

VVD-fractievoorzitter Tiemen Brill is trots op de voordracht van zijn partijgenoot: “Floor heeft zich in no time ingewerkt op zijn portefeuille, maar weet inmiddels ook alles van de andere thema’s in de provincie. Hij heeft een sterk ontwikkeld politiek gevoel en weet uitstekend om te gaan met politieke tegenstanders. Floor is een groot talent.”

Het is mogelijk om te stemmen. Floor Vermeulen neemt het op tegen de wethouders Robbert-Jan van Duijn (Aalsmeer) en Lot van Hooijdonk (Utrecht). De winnaar wordt op 18 januari bekendgemaakt.