Verkiezingsuitslag is bevestiging koers VVD

De VVD Zuid-Holland is tevreden met de verkiezingsuitslag. De voorlopige resultaten wijzen erop dat de liberalen in Zuid-Holland 17.6 procent van de stemmen hebben behaald (tien zetels in Provinciale Staten). De VVD ziet de uitslag als een bevestiging van de kiezer dat de huidige koers moet worden voortgezet.
 
Lijsttrekker Floor Vermeulen is dankbaar voor het vertrouwen dat de kiezers de VVD hebben gegeven: “De afgelopen jaren hebben wij het huishoudboekje van de provincie op orde gebracht, onnodige subsidies geschrapt en geïnvesteerd in wegen. De komende jaren willen wij die koers vasthouden. De inwoners van Zuid-Holland hebben daar nu ook voor gekozen.”
 
Voorzitter Richard Korteland van de VVD Zuid-Holland noemt de uitslag een ‘terechte beloning’ voor de VVD-Statenfractie en de twee VVD-gedeputeerden: “Floor en zijn fractie hebben de afgelopen vier jaar keihard gewerkt om de economie in Zuid-Holland na een paar moeilijke jaren weer op gang te helpen. De VVD heeft ontzettend veel bereikt, maar het werk is nog niet af.”
 
Vermeulen en Korteland hebben warme woorden over voor de vele vrijwilligers die zich tijdens de campagne voor de VVD hebben ingezet. Vermeulen: “Heel veel afdelingen, vrijwilligers en het campagneteam zijn er met onverminderd enthousiasme voor gaan. Deze verkiezingsuitslag is een groot compliment voor hen.”