De Bondt genomineerd als meest krachtige persoon in de infrasector

VVD-gedeputeerde Ingrid de Bondt is genomineerd als meest krachtige persoon in de infrasector. De nominatie is haar toegekend door InfraTech, de landelijke tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor infrastructuur. Op dinsdag 20 januari 2015 wordt op de openingsdag van InfraTech in Rotterdam bekend wie de titel krijgt. Vanaf 1 november 2014 kan gestemd worden op de genomineerden.

"Dat de infrastructuur voor het vervoer van personen uit meer dan alleen asfalt en klinkers bestaat, bewijst gedeputeerde Verkeer en Vervoer, Luchtvaart en Grondzaken Ingrid de Bondt van de provincie Zuid-Holland. Het staat vast dat zij de laatste jaren een cruciale rol heeft gespeeld in het beter benutten van waterwegen. Als bestuurlijk trekker van het OV Bureau Randstad levert zij een zeer belangrijke bijdrage aan de mobiliteit, leefbaarheid en gebiedsontwikkeling in de zuidelijke Randstad. Zij is iemand om te koesteren voor de toekomst", aldus InfraTech.

Voorzitter Floor Vermeulen van de VVD-Statenfractie feliciteert Ingrid de Bondt namens zijn fractie van harte met de nominatie: “Dit is een volkomen terechte erkenning voor de efficiënte, nuchtere en liberale manier waarop Ingrid invulling geeft aan infrastructuur in Zuid-Holland. De provincie mag trots zijn op deze gedeputeerde.”

Naast Ingrid de Bondt zijn Thessa Menssen (CFO Koninklijke BAM Groep), Karin Sluis (algemeen directeur Witteveen+Bos), Mozafar Saïd (projectmanager ingenieursbureau gemeente Rotterdam) en Roel van der Vossen (commercieel directeur Euroconstruct) genomineerd. De komende maanden zullen nog 10 nominaties bekend worden gemaakt.

Zet cookies aan om de video te tonen.